Préstecs hipotecaris

Notaris hipoteques: tot el que has de saber referent al teu préstec hipotecari

En realitzar un préstec hipotecari cal lliurar al beneficiari, sigui natural o jurídic, una quantitat important de diners. Com a conseqüència, s’exigeix un bé immoble com a garantia de pagament.

La legislació vigent estipula que les escriptures públiques s’han de realitzar sota la supervisió d’un notari que es regeixi per les lleis establertes; abans d’accedir a un préstec hipotecari és important informar-se del que s’està oferint i de les obligacions que es contrauran amb la signatura.

A la Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud trobaràs un equip d’oficials encarregats de preparar els documents específics per a préstecs, així com, d’informar els clients de cada pas del procés, juntament amb tots els tràmits necessaris per a això.

Tota la documentació relativa a la nova hipoteca ha de lliurar-se al notari abans de la signatura

Els notaris són els únics que poden donar fe i oficialitzar una hipoteca. El beneficiari, en acceptar el préstec per part de l’entitat financera, ha de lliurar la documentació necessària al notari i així establir les condicions del préstec.
Abans de signar l’escriptura pública s’ha de llegir detingudament el document; el mateix notari explicarà el contingut del mateix si és necessari.
També és important que el client examini amb atenció la informació del document, l’oferta de l’entitat financera i l’escriptura abans de signar.

Serveis deNotaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

Demana informació i posa’t en contacte amb nosaltres si tens preguntes referents als préstecs hipotecaris

Aquest tipus de préstecs solen generar dubtes i preguntes referents als tràmits, documents i altres processos necessaris; si desitges que t’assessorem d’una forma més personalitzada, només has de telefonar-nos al 93 804 75 50 o enviar un correu electrònic a info@notariacarlosjimenez.com. També pots emplenar el formulari de contacte que trobaràs en aquesta web.

Contactar amb Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud