Dissolució societat notarial i fusió de societats

Tots els aspectes a tenir en compte per a la dissolució d’una societat o la fusió de societats

Una societat mercantil té com a objectiu la realització d’una o més activitats comercials; pot donar-se la situació en la qual, amb el pas del temps, es fusioni amb una altra societat o es dilueixi.

Si aquest és el teu cas, t’interessarà saber que a la Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud comptem amb una àmplia i dilatada experiència en l’execució d’aquestes d’operacions, així com amb tots els temes relacionats amb l’assessorament jurídic i amb cadascun dels diferents processos legals de les societats mercantils.

En essència, per a la fusió de societats i a la dissolució de societats es necessita l’assessoria legal d’un notari que pugui realitzar les escriptures públiques.

Particularitats d’aquests processos legals

La fusió de societats és una operació en la qual dues o més societats unifiquen els seus patrimonis constituint una sola. Aquesta unió es pot presentar mitjançant absorció o combinació.

D’altra banda, la dissolució d’una societat permet que la societat mantingui la seva personalitat jurídica, però la seva activitat ja no continuarà sent explotada. És a dir, no podrà continuar realitzant les seves activitats comercials.

Per a aquests tràmits legals és necessari comptar amb un notari expert realitzant els continguts jurídics que s’inclouran als instruments públics.

És primordial que els clients rebin una assessoria completa i personalitzada referent a la fusió i dissolució de les seves societats.

Serveis de Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

Si tens dubtes, posa’t en contacte amb la nostra notaria

La dissolució d’una societat i la fusió de societats són processos legals i jurídics complicats que, la majoria de vegades, solen generar certs dubtes a les parts implicades. Si has de fer-nos alguna pregunta referent a aquest tema, no dubtis a posar-te en contacte amb la nostra notaria perquè t’assessorem de forma personalitzada i resolguem les teves preguntes sense compromís.
Pots fer-ho telefonant al 93 804 75 50 o enviant un correu electrònic a info@notariacarlosjimenez.com. També pots omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web.

Contactar amb Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud