Acta de notificació i requeriment

L’acta de notificació i requeriment a la Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

L’acta de notificació i requeriment és una acta notarial que, a més de la notificació, conté la intimació del requerit perquè realitzi un acte, es personi a un lloc en concret o adopti una determinada actitud. El seu valor real resideix en què és una prova en seu judicial o davant l’administració, que una persona ha rebut una informació concreta. El notari pot notificar-li un determinat fet o acte amb transcendència jurídica; aquesta mena d’acta també implica una contestació o un pronunciament per part del requerit (quan és un requeriment). A partir d’aleshores, el requerit disposa d’un termini legal per a contestar si ho desitja en el si de la mateixa acta.

A la Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud podem aixecar tota classe d’actes notarials

A part de l’acta de notificació i requeriment, a la nostra notaria comptem amb una àmplia i dilatada experiència en l’aixecament de tota classe d’actes notarials.

Et trobaràs amb un ampli ventall de professionals amb grans coneixements en els diferents en els diferents instruments públics existents avui en dia, que t’ajudaran i et guiaran perquè et sentis segur i tranquil a parts iguals des del primer moment que posis un per a les nostres instal·lacions.

Serveis de la Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

Demana informació sense compromís i respondrem a totes les preguntes que siguin necessàries

L’acta de notificació i requeriment és un document poc conegut per a la majoria de la societat. Parlem de textos jurídics que, si no es coneix la seva funció o la terminologia utilitzada, poden generar moltíssims dubtes. Si necessites fer-nos alguna pregunta o requereixes que t’assessorem, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a rebre un tracte directe i personalitzat.

Pots fer-ho trucant al 93 804 75 50 o enviant un correu electrònic a info@notariacarlosjimenez.com. També pots omplir el formulari de contacte que trobaràs en aquest web.

Contactar amb Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud