Acta de presència

Acta notarial fotogràfica a Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

Una acta notarial fotogràfica és un document en el qual s’acredita o es dóna fe d’un fet específic, com l’existència d’una persona o l’entrega de documents, efectes i diners. També se sol utilitzar per a la celebració d’una Junta, Assemblea o reunió. Així que, mitjançant l’acta de fotos es requereix al notari perquè doni fe que, en la seva presència, es fan determinades fotografies per acreditar el que percep in situ. El notari com a professional oficial, assessora, intervé, i dóna fe pública de tot el que passa. Aquest model d’actes es regulen en els articles 198 i següents del Reglament Notarial.

Quan se sol utilitzar l’acta notarial fotogràfica?

  • Per deixar constància que una propietat privada ha patit algun dany o desperfecte, amb vista a demanar les indemnitzacions pertinents.
  • Per acreditar l’estat d’un pis o una casa abans de ser entregats a un nou inquilí.
  • Per a transcriure un document digital amb contingut que demostri el fet que té certificar l’acta de presència.

Aquests són només tres exemples de casos en els quals podria ser necessari l’aixecament d’una acta notarial de presència. Pensa que aquesta classe d’acta pot presentar-se com a prova en un judici i, en conseqüència, s’ha d’obtenir seguint la legalitat vigent i sempre per mitjà d’un notari.

Serveis de Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

Si tens preguntes sobre l’acta notarial fotogràfica, posa’t en contacte amb nosaltres

La nostra experiència al llarg de tots aquests anys com la notaria de referència de la comarca de l’Anoia, ens ha servit per saber que la redacció i l’aixecament d’aquesta classe d’actes, solen ser processos complicats per a la majoria de les persones. Si tens dubtes o necessites que t’assessorem d’una forma més personalitzada, no perdis més el temps i posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Pots fer-ho trucant al 93 804 75 50 o enviant un correu electrònic a info@notariacarlosjimenez.com. També pots omplir el formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina web.

Contactar amb Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud