Acta d’exhibició

Acta d’exhibició de protocol notarial: Què és i per a què serveix?

En aquesta acta notarial el notari ha d’examinar un objecte i descriure’l, donant fe de les seves característiques i particularitats concretes.

A Notaria Igualada Rambla gaudim de molta experiència en l’acta d’exhibició de protocol notarial, podent aconsellar, assessorar i guiar durant tot el procés, ajudant-te a prendre les decisions correctes a cada moment.

En les actes d’exhibició de coses, el notari ha de descriure o relacionar les circumstàncies que les identifiquen, diferenciant allò que resulta de la seva percepció d’allò que manifesten els pèrits o altres persones presents en l’acte; pot completar la descripció mitjançant plans, dissenys, certificacions, fotografies o fotocòpies que incorporarà a la matriu. Si és una acta d’exhibició de documents, el notari ha de transcriure o resumir el contingut.

Podem realitzar altres actes notarials gràcies a la nostra àmplia experiència

L’acta d’exhibició de protocol notarial no és l’única que solem aixecar. Si precises d’algun d’aquests documents notarials, només has de fer-nos-ho saber i ens posarem mans a l’obra.

  • Subhastes notarials
  • Actes de sorteig
  • Acta de notificació i requeriment
  • Actes de notorietat
  • Acta de presència
  • Parelles de fet

Altres serveis de Notaria Igualada Rambla

Demana informació sense compromís sobre qualsevol acta notarial que et faci falta

La redacció d’aquesta mena de documents pot ser que et generi dubtes o tinguis preguntes a fer-nos al respecte. Des de Notaria Igualada Rambla sempre intentem ajudar i assessorar a tots els nostres clients perquè prenguin les decisions correctes. Posa’t en contacte amb nosaltres per a rebre informació detallada sobre qualsevol acta notarial que podem aixecar. Pot fer-ho trucant al 93 804 75 50 o enviant-nos un correu electrònic a info@notariacarlosjimenez.com. També pots omplir el formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina web.

Contactar amb Notaria Igualada