Acta d’exhibició

Acta d’exhibició de protocol notarial: Què és i per a què serveix?

En aquesta acta notarial el notari ha d’examinar un objecte i descriure’l, donant fe de les seves característiques i particularitats concretes.

A Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud gaudim de molta experiència en l’acta d’exhibició de protocol notarial, podent aconsellar, assessorar i guiar durant tot el procés, ajudant-te a prendre les decisions correctes a cada moment.

En les actes d’exhibició de coses, el notari ha de descriure o relacionar les circumstàncies que les identifiquen, diferenciant allò que resulta de la seva percepció d’allò que manifesten els pèrits o altres persones presents en l’acte; pot completar la descripció mitjançant plans, dissenys, certificacions, fotografies o fotocòpies que incorporarà a la matriu. Si és una acta d’exhibició de documents, el notari ha de transcriure o resumir el contingut.

Podem realitzar altres actes notarials gràcies a la nostra àmplia experiència

L’acta d’exhibició de protocol notarial no és l’única que solem aixecar. Si precises d’algun d’aquests documents notarials, només has de fer-nos-ho saber i ens posarem mans a l’obra.

  • Subhastes notarials
  • Actes de sorteig
  • Acta de notificació i requeriment
  • Actes de notorietat
  • Acta de presència
  • Parelles de fet

Altres serveis de Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

Demana informació sense compromís sobre qualsevol acta notarial que et faci falta

La redacció d’aquesta mena de documents pot ser que et generi dubtes o tinguis preguntes a fer-nos al respecte. Des de Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud sempre intentem ajudar i assessorar a tots els nostres clients perquè prenguin les decisions correctes. Posa’t en contacte amb nosaltres per a rebre informació detallada sobre qualsevol acta notarial que podem aixecar. Pot fer-ho trucant al 93 804 75 50 o enviant-nos un correu electrònic a info@notariacarlosjimenez.com. També pots omplir el formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina web.

Contactar amb Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud