Subhastes notarials

Subhasta notarial d'immobles: Què són i en què consisteixen?

És possible que hagis sentit a parlar d’elles en alguna ocasió però no tinguis del tot clar en què consisteixen aquest tipus de subhastes.

Les subhastes notarials estan regulades pels articles del 72 al 76 de la Llei del Notariat, encara que han tingut un gran desenvolupament judicial durant els últims anys, des de la crisi econòmica del 2008.

En una subhasta notarial es posen en venda béns mobles o immobles a preus molt ajustats, a vegades fora de mercat, i que són gestionades per un notari, que la realitza en compliment d’una resolució legal o administrativa i es publica en el BOE (Boletín Oficial del Estado).

Els béns subhastats han estat embargats per a satisfer un deute, ja sigui per les diferents Administracions Públiques, així com per entitats bancàries o empreses. A vegades, també surten a subhasta béns de decomisos, abandons o alienacions.

En elles s’adjudica al millor postor el bé que és ofert i poden tenir lloc de manera presencial o també admetent-se ofertes virtuals.

A la Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud podràs accedir a informació sobre les subhastes més recents convocades i també a la documentació precisa per a participar en elles, mitjançant la nostra web.

Demana informació sobre les subhastes notarials a la nostra notaria i t’informarem degudament

Si vols demanar-nos informació sobre els documents o els tràmits necessaris per a participar en una subhasta notarial, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobretot el que convingui. Disposem d’una àmplia i dilatada experiència en tot el que es refereix a les subhastes notarials d’immobles, sent la notaria de referència en tota la comarca de l’ Anoia.

Resoldrem tots els teus dubtes sense cap compromís.

Pots telefonar-nos al 93 804 75 50 o enviar un correu electrònic a info@notariacarlosjimenez.com. També pots emplenar el formulari de contacte que trobaràs en aquesta web.

Contactar amb Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud