Acta de notorietat a la Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

Què és i per què serveix l’acta de notorietat aixecada per un dels nostres notaris?

L’acta de notorietat com a instrument públic és un document que comprova el coneixement d’uns fets amb transcendència jurídica, gràcies a l’exhibició i verificació d’altres documents, així com la declaració de testimonis o inspecció física, entre altres proves que es poguessin presentar.

Per a realitzar aquesta classe d’actes, el notari declara que determinat fer és notori entre les persones que el coneixen, però abans de la declaració, aquest professional pot practicar algunes proves mitjançant documents i declaracions de diferents testimonis per a donar-hi fe.

També es realitza una acta de notorietat per a la declaració d’hereus, en cas que una persona mori sense testament vàlid. Per això és necessària un document públic que declari els parents més propers del difunt, els quals per llei tenen dret a heretar.

A través d’aquesta acta, un dels parents declara davant d’un notari les dades i circumstàncies de la mort. Amb tota la informació anterior, el notari constata els fets i segons la llei vigent indica quins són els hereus abintestats del difunt.

Serveis de Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud

Quina classe d’actes podem fer a la Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud?

L’acta de notorietat només és una d’entre totes les actes notarials que solem fer a la nostra notaria. Si vols que t’assessorem sobre el document públic que més et convingui, només has de posar-te en contacte amb nosaltres. Pots fer-ho trucant al 93 804 75 50 o enviant-nos un correu electrònic a info@notariacarlosjimenez.com. També pots omplir el formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina web. Per a enllestir, convé fer valdre que a la nostra notaria tindràs a la teva disposició els millors notaris i professionals d’Igualada, amb l’objectiu d’ajudar-te, amb assessorament de qualitat, seguretat jurídica i amplis coneixements. Què més es pot demanar?

Contactar amb Notaria Igualada Rambla Jiménez-Calatayud